+4 0740509763

Business-ul tau are nevoie de Graphic Design

Folosind procesul de graphic design , clientii tai vor fi mai receptivi la produsele sau serviciile pe care le ofera compania ta.

Designerii grafici de la Simerdo , creeaza si combina imagini si text intr-o forma unica pentru ca business-ul tau sa fie usor de distins fata de competitori. Serviciile de graphic design pe care Simerdo Software le ofera includ design corporativ (logo-uri si marci ) , design editorial ( flayere , meniuri , carti de vizita ) , reclame si web design.

Creare Flayer

Alege sa interactionezi cu clientii prin intermediul Flayerelor , si prezinta-le ofertele si serviciile tale . Ofera-le sansa sa comande din nou de la tine !

Creare Sigla

Te ajutam sa iti pui ideile pe foaie . Simerdo este partenerul ideal pentru a incepe sa creezi un nume si o identitate firmei tale.

Creare Banner

O imagine potrivita la momentul potrivit poate sa iti aduca rezultatele dorite. Oferim clientilor bannere si ilustratii create special pentru clientii lor.

Creare Carti de vizita

Alege sa fii profesionist! O carte de vizita expresiva face de multe ori diferenta intre o afacere simpla si o afacere de succes. Surprinde-ti clientii cu imaginea ta !

Creare Meniuri

Un meniu organizat confinge clientul sa revina in local si sa-l recomande prietenilor. Pe langa calitatea serviciilor este importat si modul de-a le expune publicului.

Modul de lucru pentru Graphic Design

graphic design
 • Stabilim punctele forte

  Stabilim care sunt principalele servicii sau produse pe care doresti sa le evidentiezi si identificam publicul tinta.

 • Analiza concurentei

  Suntem atenti la competitorii din acelasi domeniu de activitate cu scopul de a remarca elementele prin care te poti diferentia.

 • Construim o identitate unica

  In urma analizelor anterioare, iti propunem 3 modele de desgin  distincte prin care credem noi ca iti poti atinge obiectivele.

 • Livram produsul finit

  Dupa ultimele retusari, iti prezentam ceea ce am resusit sa facem pentru tine: un produs de graphic design competitiv.

Ai nevoie de o oferta personalizata pentru Graphic Design ?

Contacteaza-ne si primesti:

O oferta special creata pentru tine!
Vom fi atenti la cerintele tale si iti vom propune un produs care sa aiba cel mai bun raport calitate pret.
O invitatie la cafea!
Suntem receptivi la nevoile clientului si maleabili,  astfel ca suntem dispusi sa discutam detalii suplimentare.