+4 0740509763

Termeni și condiții de utilizare a site-ului

SC SIMERDO SOFTWARE SRL este proprietarul site-ului www.simerdo.ro și a site-ului www.simerdo.com precum și a tuturor subdomeniilor acestora. SIMERDO SOFTWARE SRL este persoană juridică cu sediul social în Sat Maieru(Comuna Maieru), nr 433, Bistrița-Năsăud, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului J06/639/2016 și cod unic de înregistrare fiscală 36345990. SIMERDO SOFTWARE își rezervă dreptul de a rezerva prezentul document și orice conținut de pe site-urile anterior amintite fără nici o notificare a utilizatorilor. Prin navigarea pe aceste site-uri, utilizatorii acceptă în mod obligatorii termenii și condițiile de utilizare a acestora.

Prin intermediul acestui site, SIMERDO SOFTWARE își dorește să prezinte serviciile pe care această firmă le prestează. Serviciile pe care SIMERDO SOFTWARE le oferă sunt de creare site de prezentare, creare magazin online, graphic design, optimizare SEO și promovare online.

Toate informațiile de pe acest site au scop informativ și/sau demonstrativ și nu prezintă niciun fel de obligație contractuală. În vederea contractării unui serviciu este necesară contactarea unui reprezentant al SC SIMERDO SOFTWARE SRL prin oricare metodă pusă la dispoziție.

Utilizatorii care aleg să viziteze site-ul www.simerdo.ro o fac pe propria răspundere, proprietarul site-ului nefiind responsabil de interpretarea greșită a unor informații de pe site sau de informațiile eronate ce pot să apară. De asemenea, SIMERDO SOFTWARE pune la dispoziție utilizatorilor un mod sigur de accesare a datelor și de transmitere a informațiilor către acesta, prin intermediul certificatului SSL(apare https cu verde în link-ul site-ului în browser).

SIMERDO SOFTWARE poate modifica orice informație de pe site și din prezentul document, fără a notifica în prealabil utilizatorii.